Unge-alkohol

Katalog med anbefalinger skal hjælpe kommuner og regioner til bedre forebyggelse og behandling

Nyhed
To nye kataloger fra Alkohol & Samfund skal hjælpe kommunale og regionale politikere med at skabe endnu bedre forebyggelse af alkoholskader og bedre opsporing og behandling for alkoholafhængighed.

Samtlige kommunale og regionale politikere får mail med et katalog, som skal inspirere dem til at sætte endnu mere fut i kommuner og regioners forebyggelse og behandling på alkoholområdet.

- Vi ser et stadigt stigende behov og interesse for at skabe bedre forhold for de mange danskere, der er afhængige af alkohol. Samtidig er interessen fra kommuner og regioner stigende for at skabe bedre forebyggelse. Det er utrolig positivt, og derfor har vi samlet flere tiltag, politikerne kan og bør overveje at sætte på dagsordenen, siger Ida Fabricius Bruun, direktør, Alkohol & Samfund.

- Anbefalingerne er udarbejdet af Alkohol & Samfund ud fra viden og erfaringer på området. Vi håber, at de vil inspirere kommuner og regioner til både at holde fast i de gode tiltag, de allerede har på området og til at søsætte nye, hvor der er behov.