Open call: Skal I være med til at sætte dagsordenen på Den Nationale Alkoholkonference 2025?  

Nyhed
Hvis du og din organisation har et spændende projekt, I gerne vil fortælle om til Den Nationale Alkoholkonference 2025, kan I kontakte os og blive en del af næste års program.

Alkohol & Samfund laver igen i år en ’open call runde’ til sessionerne på Den Nationale Alkoholkonference 2025.

Sæt kryds i kalenderen!

Den Nationale Alkoholkonference finder sted den 28.-29. januar 2025. Vi glæder os til at se jer!

Deadline for open call-runden er den 26. juni 2024.

Vi vil rigtig gerne høre om jeres gode ideer og forslag til inspirerende praksis, nye spændende projekter og arbejdsgange, der fortjener opmærksomhed på vores konference. Både for at sætte fokus på de gode praksiseksempler og dele viden på tværs af organisationer. Ideer kan indsendes via formularen nederst på siden.  

I kan enten sætte fokus på:

  • Jeres arbejdsgange
  • Et specifikt projekt
  • Et særligt emne

Det vigtige er, at I har arbejdet med det i jeres organisation og vil dele jeres erfaringer. Vi vil derfor gerne høre om jeres gode projekter og arbejdsgange, der sætter fokus på, hvordan I arbejder på at inkludere jeres målgruppe (eller kollegaer/andre sektorer/familie og netværk) i enten alkoholbehandlings- eller alkoholforebyggelsesregi – eller på tværs af behandling og forebyggelse.

I behøver ikke have et færdigstøbt koncept til en session, det kan vi udvikle sammen, hvis vi udvælger netop jeres projekt. Det eneste, I skal sende til os, er et par linjer med jeres idé, og hvilket projekt/emne/arbejdsgang det tager udgangspunkt i. Så kan vi sammen udvikle formatet, ligesom vi kan hjælpe med at facilitere sessionen. 

At deltage på Den Nationale Alkoholkonference som oplægsholdere i en session kan både give jer ny viden med hjem og skabe grobund for nye samarbejder. I får desuden mulighed for at deltage på hele konferencen, da Alkohol & Samfund betaler konferencebilletten for oplægsholderne.  

Deadline for open call-runden er den 26. juni 2024.