AlkoLog

AlkoLog: App skal hjælpe danskere der ønsker at drikke mindre

Nyhed
AlkoLog er en ny gratis app, der skal hjælpe de mange danskere, som ønsker at drikke mindre. App'en er udviklet af Alkohol & Samfund og TrygFonden. Prøv app'en og hjælp os med at udbrede AlkoLog I jeres netværk, på jeres hjemmeside og sociale medier.

Derfor har vi lavet AlkoLog

Hver anden dansker vil gerne selv gøre noget ved det, hvis de finder ud af, at de drikker for meget, viser en befolkningsundersøgelse fra Alkohol & Samfund.

Alkohol & Samfund og TrygFonden har derfor lanceret AlkoLog. En app som hjælper med at holde styr på, hvor meget man drikker og giver tips til, hvordan man kan skære ned. I app'en kan man indtaste de genstande man drikker, hvornår man typisk gør det og i hvilke sammenhænge. App’en sender også remindere til ens telefon og kommer med tips til, hvordan man skærer ned på forbruget.

Download AlkoLog gratis
Android - Google Play

Download AlkoLog gratis
iOS - Apple

Del AlkoLog på jeres sociale medier

Vi håber, I vil dele nyheden og fortælle dem I kender om AlkoLog. Vi har samlet en række forslag til tekster, videoer og billeder I kan bruge på jeres sociale medier. 

Hent tekstforslag og billeder til sociale medier

Hent banner til jeres hjemmeside

Hvis I ønsker at linke til AlkoLog på jeres hjemmeside, må I meget gerne det. Herunder kan I hente vores forslag til banner og direkte links, så brugerne nemt kan komme ind på Appstore eller Google Play og hente AlkoLog. I får også QR koder, som I kan sætte på print materiale.

Hent AlkoLog-banner til jeres hjemmeside og QR-koder til print

Vi håber, I synes lige så meget om app'en som os og at den kommer til at hjælpe den store del af danskere, der ønsker at få et overblik over deres alkoholforbrug eller ønsker at drikke mindre.