Alkohol & Samfund skal have ny direktør

Nyhed
Alkohol & Samfunds direktør Peter Konow fratræder sin stilling 1. juni. Efter fire travle år på posten giver han efter eget ønske stafetten videre.

- Alkoholproblemers konsekvenser og behovet for løsninger har i de senere år fået en mere fremtrædende plads i den offentlige debat og på den politiske dagsorden i såvel kommuner som Folketinget. Den udvikling har Alkohol & Samfund stået i spidsen for, og det er i høj grad Peter Konows fortjeneste som visionær og dedikeret leder, siger Alkohol & Samfunds formand Janne Tolstrup og fortsætter:

Janne S. Tolstrup, bestyrelsesmedlem Alkohol & Samfund

- Bestyrelsen er meget tilfredse med den udvikling, organisationen har været igennem de sidste fire år med Peter som direktør. Vi har været virkelig glade for samarbejdet, men vi respekterer naturligvis hans beslutning.

Har sat alkoholpolitik på dagsordenen

De seneste år har Alkohol & Samfund opnået fremskridt i forebyggelsen og behandlingen af alkoholproblemer. Organisationen har udviklet Alkolinjen til en stærk, landsdækkende rådgivning for mennesker med alkoholproblemer. Desuden har den blandt andet sat politisk fokus på alkoholkulturen blandt unge og på kvaliteten i den ambulante alkoholbehandling.

- De godt fire år, jeg har stået i spidsen for Alkohol & Samfund, har været meget frugtbare. Vi har skabt resultater ved at samle interessenterne og udvikle samarbejdet med politikere, myndigheder og andre organisationer. Det har været en holdindsats, og Alkohol & Samfund står nu et godt sted for sin videre udvikling.

Peter Konow, direktør i Alkohol & Samfund

Efter fire travle år er jeg glad for at kunne videregive en stærk og handlekraftig organisation med skarpe og engagerede medarbejdere. Jeg ønsker medarbejdere og bestyrelse god vind med at skabe endnu bedre forebyggelse og flere forbedringer for de 140.000 borgere
med alkoholafhængighed og deres familier, siger Peter Konow.  

Peter Konow fortsætter på posten frem til 1. juni.