Opret testamente

Vær med til at gøre en forskel
Stadig flere mennesker opretter et testamente til fordel for Alkohol & Samfund. At støtte på den måde tager vi som et udtryk for stor tillid og moralsk støtte til vores arbejde. Det er værdifulde bidrag som disse, der giver os mulighed for at fortsætte vores vigtige arbejde med at hjælpe dem som har alkoholproblemer inde på livet.


Hvorfor skrive testamente?
Kun med et gyldigt og underskrevet testamente har du indflydelse på, hvordan dine efterladte værdier skal fordeles – eksempelvis hvis du har et ønske om at tilgodese et velgørende formål. Har du ikke arvinger, og har du ikke oprettet et testamente, tilfalder din formue staten.


Spar betydelige beløb i arveafgift
Mens nogle arvinger betaler en obligatorisk såkaldt boafgift til staten på op til 36,5 pct., er ægtefæller og velgørende organisationer helt fritaget for denne afgift. Faktisk er det muligt at skåne eksempelvis nevøer og niecer for betydelige afgiftsbeløb ved at kombinere deres arv med en mindre del til en velgørende organisation. Spørg din advokat til råds om de nærmere detaljer i den nye arvelov.


Hvad går mit bidrag til?
Hvis du betænker Alkohol & Samfund i dit testamente, vil dine penge gå til vores vigtige arbejde med at hjælpe drikkende og deres pårørende. Din opbakning er en vigtig økonomisk håndretning, og samtidig er den med til at give gennemslagskraft til vores arbejde med at forebygge alkoholskader og sikre kvalificeret hjælp til dem, der har alkoholproblemer inde på livet.


Sådan gør du

Du skal blot oprette et simpelt testamente, hvor du indsætter et legat til fordel for os. Hvis du allerede har et eksisterende testamente, kan du også sagtens tilføje et legat til dette. Det hele er gratis og kræver blot at du udfylder en webformular.

 

Når du har oprettet legatet, skal det underskrives, enten foran notar eller foran vitterlighedsvidner.

 

Støt os via et legat her.

 

Du kan også vælge at støtte vores velgørende arbejde med 30 % løsningen, hvor du tilgodeser dine arvinger, så de modtager endnu mere i arv end, hvad de ellers ville gøre

Hvis du har spørgsmål til dette eller vores arbejde generelt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 3529 3090

 

Tak for din støtte.

Følg os på Følg os på Facebook Følg os på Twitter Følg os på LinkedIn