Konferencer

Printervenlig version

National Alkohol­konference 2017

 

24 januar - 25 januar 2017 | Comwell Conference Center Copenhagen | TrygFonden og Alkohol & Samfund.

 

Konferencens overordnede tema er: Alkohol og ulighed. Den National Alkohol­konference 2017 sætter fokus på, hvordan ulighed finder sted hos forskellige samfunds­grupper og på tværs af alder. Vi ser derfor nærmere på de behov og muligheder, der er for at skabe større lighed i sundhed og trivsel hos borgerne, gennem forebyggelse og alkohol­behandling.

Konferencen er placeret i København og arrangeres af alkopedia.dk, et samarbejde mellem Alkohol&Samfund og TrygFonden. Lars Iversen, Ulrik Becker og Anette Søgaard har bidraget til planlægningen af konferencen, der har mere end 25 oplægsholdere. Glæd dig til at få en masse spændende input med hjem.

 

Se hele programmet og tilmeld dig her

 

Konferencen: Samskabelse, Unge og Alkohol

- erfaringer fra et partnerskab

 

Torsdag 3. november 2016 på Aarhus Rådhus kl. 9-15

 

På konferencen præsenteres evalueringen af projektetet, hvor 7 kommuner sammen med KL, Alkohol & Samfund, Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Alkoholkampagne har arbejdet med at påvirke unges alkoholkultur via lokal samskabelse.

 

De involverede kommuner og en række unge vil dele deres praktiske erfaringer med samskabelse omkring alkoholforebyggelse, og der vil være perspektiverende oplæg om samskabelse som metode og alkoholkulturen blandt danske unge, herunder hvad der kendetegner fremtidens unge.

 

Tilmelding er lukket

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Følg os på Følg os på Facebook Følg os på Twitter Følg os på LinkedIn