Konferencer

Printervenlig version

 

Foto: Christoffer Regild

Den Nationale Alkoholkonference 2018: DNA18 (afsluttet) 


30 januar - 31 januar 2018 | Tivoli Hotel & Congress Center | TrygFonden og Alkohol & Samfund.

 

DNA18 satte i år fokus på temaerne: Unge og Alkohol samt Afhængighed. Her delte eksperter og andre fagfolk deres viden og erfaringer med, hvordan vi kan forebygge og afhjælpe de problemer, der opstår som følge af unges brug af alkohol. Det andet tema omhandlede alkoholafhængighed. Der blev stillet skarpt på, hvad der sker i hjernen, når man drikker alkohol, hvad afhængighed er og hvordan afhængighed skal behandles.

 

Konferencen er et mødested, hvor forskere og fapersoner fra kommunale, regionale og private organisationer inden for alkoholområdet kan lære af hinandens tilgange og få opdateret viden om forebyggelse og behandling. På DNA18 deltog 376 deltagere. 

 

alkopedia.dk kan du downloade programmet, oplægsholdernes præsentationer samt årets konferenceavis. 

 

Konferencen: Samskabelse, Unge og Alkohol (afsluttet) 

- erfaringer fra et partnerskab

 

Torsdag 3. november 2016 på Aarhus Rådhus kl. 9-15

 

På konferencen præsenteres evalueringen af projektetet, hvor 7 kommuner sammen med KL, Alkohol & Samfund, Kræftens Bekæmpelse og TrygFondens Alkoholkampagne har arbejdet med at påvirke unges alkoholkultur via lokal samskabelse.

 

De involverede kommuner og en række unge vil dele deres praktiske erfaringer med samskabelse omkring alkoholforebyggelse, og der vil være perspektiverende oplæg om samskabelse som metode og alkoholkulturen blandt danske unge, herunder hvad der kendetegner fremtidens unge.

 

Tilmelding er lukket

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Følg os på Følg os på Facebook Følg os på Twitter Følg os på LinkedIn